Klangskål svingningMeditation med klangskåle

Meditation med klangskåle er en helt speciel og vidunderlig oplevelse. Klangen har evnen til at bringe os hurtigere ind i den meditative tilstand. Klangens toner "tager dig blidt i hånden", og guider tankerne til at falde til ro, så du kan mærke og opleve stilhed og klarhed. På den måde er den en fin hjælper, når sindet og tankerne skal falde til ro. Stilheden kan være svær at rumme, og mange oplever at tankene bare vokser, men her er fyldes rummet at blide behagelige toner, og bringer dit indre godt på vej. 

Aftenen er opdelt i to trin. Først laver vi en siddende meditation til klangens toner, hvor jeg guider dig i en basismeditation. Her benytter vi kroppen og åndedrættet til at få tankerne til at flytte i baggrunden. Efter en kort pause guider jeg en liggende klangmeditation, hvor fokus er på afspænding. Her slipper du af med stress og får en stund til at bare være med dig selv. Du mærker klangens vibrationer brede sig i kroppen, og får samtidig en blid massage helt ind på celleplan.

Har du lyst til at være med i et åbent fællesskab, hvor vi opbygger fortrolighed til klangmeditation, os selv og hinanden, så er du hjertelig velkommen, også selvom du aldrig før har prøvet meditation eller klang.

Jeg er Peter Hess certificeret klangterapeut fra Nordlys og bruger rigtige spilleskåle med de smukkeste lyde.

Jeg følger selv et kontinuerligt meditations- og udviklingsforløb på Nordlys hos Philip Neess.

Det hele tager ca. 2 timer og koster 160 kr.
Der er plads til 8 deltagere.

Se også
"Introduktionskursus"
"Klangmassage"
"Skønhed med klang"

Tilmelding

Du tilmelder dig ved at sende en SMS til 24847244 eller en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med navn og tlf.nr. Jeg skriver tilbage og bekræfter din tilmelding, hvorefter du indbetaler beløbet på mobilepay 81613. Du er endeligt tilmeldt, når du har betalt kursusgebyret.

Afbud

Kursusgebyret kan refunderes frem til 2 dage før kurset på mobilepay, herefter refunderes beløbet ikke.

Aflysning af et kursus

Det kan sket at et kursus aflyses pga. for få tilmeldte. I givet fald får du besked senest dagen før. Senere aflysning vil kun forekomme, hvis læreren akut bliver ude af stand til at varetage undervisningen på grund af sygdom eller force majeure.

Du vil blive tilbudt overflytning til et erstatningskursus ved først givne lejlighed. Hvis det ikke er muligt at finde et andet kursus, du ønsker at deltage på, refunderes din indbetaling.

obq blue1

Arrangementer/Kurser

NYHED: Det indre liv - 2 dages retrætekursus

Træd ind i dit strålende indre liv og gør det til den platform, hvorfra du lever livet. Fra det sted folder livet sig ud i den smukkeste udgave, også selvom man er i krise med stress, sygdom eller andre problemer i livet. Velkommen til alle, der er et svært sted i livet.
Pris: 2.500
22. - 23. juni
21. - 22. september

Meditation med Klangskåle
Et helt vidunderligt miks af oplæg og meditation med støtte fra skålenes lyde
kl. 19 - 21.
Pris 160 kr. (betaling ved tilmelding)
7. maj
5. juni

Introduktionskursus - afspænding med klangskåle
Over to aftener introduceres du til klangskålene og klangens verden.
Kl. 19 - 21. Pris for begge aftener (betales samlet ved tilmelding): 650 kr.
Del 1: 1. maj
Del 2: 8. maj

Skønhed og klang
Lær en behandling, der forener skønhed med afspænding.
Forudsætning: Introduktionskursus
kl. 13 - 18. Pris: 875 kr.
7. juni

Åbningstider

Mandag:  12.00 - 18.00

Tirsdag: 12.30 - 19.00

Onsdag: Lukket

Tordag: 10.00 - 18.00

Fredag: 10.00 - 17.00

Finder du ikke den tid du søger, eller har du brug for en akuttid, så ring eller skriv.

Træffes kun efter aftale.

 

nordlys logo