Klang hage 200x200Skønhed med klang - Behandling

Få en skønhedsbehandling med klangens vibrationer. Behandlingen omfatter bl.a. en dejlig ansigtsmassage med både klangmassage og oliemassage.
I denne behandling ligger du kun på ryggen.
Du bliver dejlig afslappet, slipper af med stress og får grundigt masseret ansigtets bindevæv og mange muskler.
Prøv det!

Pris: 560 kr. (45 min)

Skønhed med klang - Kursus

Har du været på introduktionskursus i klang (læs mere her) eller klang 1 (som udbydes på Nordlys), kan du tage dette lille kursus på 5 timer, og lære selv at give en skønhedsbehandling med klangskåle til andre. Se i menuen til højre, hvornår næste kursus er. Vi har en fantastisk dag, hvor du både modtager og giver behandling, og du får udleveret et udførligt og professionelt undervisningsmateriale, som du kan støtte dig op af i behandlingerne.
Der vil være skåle til rådighed, som kan lånes på dagen og evt. købes med hjem.

Målgruppe: Alle der er interesserede og som har været på "introduktion til afspænding med klangskåle" hos mig eller "Klang 1" på Nordlys.

Pris: 875 kr.

Tilmelding

Du tilmelder dig ved at sende en SMS til 24847244 eller en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med navn, tlf.nr og e-mail. Jeg skriver tilbage og bekræfter din tilmelding, hvorefter du indbetaler beløbet senest én uge før arrangementet. Du er endeligt tilmeldt, når du har betalt kursusgebyret.

Afbud

Kursusgebyret kan refunderes frem til 1 uge før kurset. Herefter betales 200 kr. i afbestillingsgebyr. Tilbagebetaling af kursusgebyret senere end to dage før kursusstart er ikke muligt.

Aflysning af et kursus

Det kan sket at et kursus aflyses pga. for få tilmeldte. I givet fald får du besked senest 2 dage før. Senere aflysning vil kun forekomme, hvis læreren akut bliver ude af stand til at varetage undervisningen på grund af sygdom eller force majeure.

Du vil blive tilbudt overflytning til et erstatningskursus ved først givne lejlighed.

obq blue1

Arrangementer/Kurser

NYHED: Det indre liv - 2 dages retrætekursus

Træd ind i dit strålende indre liv og gør det til den platform, hvorfra du lever livet. Fra det sted folder livet sig ud i den smukkeste udgave, også selvom man er i krise med stress, sygdom eller andre problemer i livet. Velkommen til alle, der er et svært sted i livet.
Pris: 2.500
22. - 23. juni
21. - 22. september

Meditation med Klangskåle
Et helt vidunderligt miks af oplæg og meditation med støtte fra skålenes lyde
kl. 19 - 21.
Pris 160 kr. (betaling ved tilmelding)
7. maj
5. juni

Introduktionskursus - afspænding med klangskåle
Over to aftener introduceres du til klangskålene og klangens verden.
Kl. 19 - 21. Pris for begge aftener (betales samlet ved tilmelding): 650 kr.
Del 1: 1. maj
Del 2: 8. maj

Skønhed og klang
Lær en behandling, der forener skønhed med afspænding.
Forudsætning: Introduktionskursus
kl. 13 - 18. Pris: 875 kr.
7. juni