Praktiske oplysninger

Tidsbestilling og afbud

lysDu kan booke tid online eller på min mobil 24 84 72 44. Afbud til behandlinger foretages senest dagen før kl. 18 enten ved selv at aflyse tiden i bookingsystemet eller ved at sende en SMS til 24847244 ellers betales et afbudsgebyr på 300 kr. Melder du afbud senere end kl. 9.00 samme dag, eller melder du kke afbud og undlader at komme til en aftale, betales den aftalte fulde pris.

De tider der er opgivet for behandlingerne er ca. tider og inklusiv omklædning og for- og eftersnak. Jeg lægger vægt på, at man hos mig får lige præcis det, der er brug for, og jeg har god tid mellem mine klienter, så du får ikke følelsen af "samlebånd".

Betaling

Du kan betale med Mobilepay nr. 81613 eller kontant (kun lige penge).

Gavekort

Gavekort fremsendes på mail. Send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., med bestilling af ydelse (f.eks. massage til kr. xxx), hvornår gavekortet skal gælde fra samt det fulde navn på den, der modtager gaven. Gavekortet betales ved modtagelse med mobilepay nr. 81613. Gavekortet gælder ét år. 

Er du syg

Jeg beder om almindeligt hensyn. Hvis du har feber eller har influenza til op over begge ører, eller kommer du med andet, der smitter, giver jeg ikke behandling. Hvis du alligevel møder op, kan du risikere at behandlingen aflyses, både af hensyn til mig og andre klienter, og du må betale for den bookede session. Jeg har mange sårbare klienter i min klinik. Ring til mig, hvis du er i tvivl. Du skal have en behandling, du kan nyde og som gør din krop godt.

Klinikken

Klinikken ligger i Ballerup på Sct. Jacobsvej 12, 1 t.v, kun få min fra stationen. Der er gode parkeringsmuligheder på P-pladsen ved Menu (ud mod Hold An vej).
Jeg har desværre ikke noget venteværelse, men du er velkommen til at komme op til 10 min, før den tid vi har aftalt.

Der er ikke elevator.

 

 

 

 obq blue1

Arrangementer/Kurser

NYHED: Det indre liv - 2 dages retrætekursus

Træd ind i dit strålende indre liv og gør det til den platform, hvorfra du lever livet. Fra det sted folder livet sig ud i den smukkeste udgave, også selvom man er i krise med stress, sygdom eller andre problemer i livet. Velkommen til alle, der er et svært sted i livet.
Pris: 2.500
22. - 23. juni
21. - 22. september

Meditation med Klangskåle
Et helt vidunderligt miks af oplæg og meditation med støtte fra skålenes lyde
kl. 19 - 21.
Pris 160 kr. (betaling ved tilmelding)
7. maj
5. juni

Introduktionskursus - afspænding med klangskåle
Over to aftener introduceres du til klangskålene og klangens verden.
Kl. 19 - 21. Pris for begge aftener (betales samlet ved tilmelding): 650 kr.
Del 1: 1. maj
Del 2: 8. maj

Skønhed og klang
Lær en behandling, der forener skønhed med afspænding.
Forudsætning: Introduktionskursus
kl. 13 - 18. Pris: 875 kr.
7. juni

Åbningstider

Mandag:  12.00 - 18.00

Tirsdag: 12.30 - 19.00

Onsdag: Lukket

Tordag: 10.00 - 18.00

Fredag: 10.00 - 17.00

Finder du ikke den tid du søger, eller har du brug for en akuttid, så ring eller skriv.

Træffes kun efter aftale.

 

nordlys logo